Copyright 2021 - Rahbek Webdesign

HVIDT VAND

I starten af oktober konstateredes coli-bakterier (mild form) i drikkevandet.

Vandværket meddelte 12 oktober, at vandet igen kan drikkes.

Siden da har vandet været hvidt, når man kommer det i et glas.

Er du i tvivl, om vandet er hvidt pga. luft, kan du nemt tjekke det.

1. Fyld et glas med det hvide vand.
  2. Se, om den hvide farve aftager. Hvis der er luft i vandet, bliver vandet klart nedefra og op, fordi luften langsomt bruser af.

Bruser dit vand ikke af, men forbliver hvidt, skal du undlade at drikke vandet og i stedet kontakte dit vandværk (tel 21708480).

Se også https://www.bolius.dk/er-hvidt-vand-fra-vandhanen-farligt-2422

2020-11-01

INDBRUD

Enkelte grundejere i Astrup Vig har i de seneste uger haft indbrud. Vær derfor gerne opmærksom, og hjælp politiet med info hvis du ser ulovlig aktivitet i området.

Hvis du ser tegn på indbrud, så informer grundejeren.

2020-10-12

Generalforsamlingen blev gennemført 10 oktober, med advokat Jeppe Jepsen som dirigent.

Den nye bestyrelse består af Esper Thygesen (89), Per Svenning Jensen (54), Henrik Bjerre (134), Hans Jacob Petersen (84) og Bibi Arlund (43).

Bestyrelsen konstituerer sig snarest.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2020-07-14

Grundejerforeningen har i dag opsat egen fare-afmærkning ved udsigts stien ud for nr 52-54-56-58, til afløsning for den afmærkning vi havde lånt af kommunen.

Fare

Vær opmærksom på at:

Enhver fare i grundejerforeningens område er grundejerforeningens ansvar.

Grundejerforeningen kan ikke forhindre skrænterne i at skride, men vi SKAL gøre opmærksom på faren.

Hvis nogen kommer til skade ved fald ned af skrænterne, vil grundejerforeningens forsikring måske kunne dække skaderne - under forudsætning af at faren er afmærket.

Hvis faren ikke er afmærket, så dækker forsikringen ikke, og grundejerne kommer til at dække skaden i fællesskab.

2019-09-23

Grundejerforeningens grusveje bliver vedligeholdt efter behov.

Når der er behov, vil arbejdet blive udført når vejret passer til det - 3 dages tørvejr før og efter arbejdet.

2018-09-11

Astrup Vig Grundejere kan sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få brugernavn og adgangskode til hjemmesiden.

Dette giver adgang til blandt andet grundejerlisten, Naturplanen og debat-forum.